Kyrti.com подкрепя seo contest 2008!

Оптимизаторите на този сайт са част от българския SEO отбор в състезанието на списание UKWebmasterWorld за ключова дума seocontest2008. Време беше и кърти общността в България да подкрепи българското участие. За целта на първо време ще поставим една връзка тук: seocontest2008 и ще Ви призовем и Вие да го направите.

Ако спечелим – наградата е 1000$, които ще бъдат разпределени по равно между участниците под формата на алкохол и алкохолни напитки 🙂 Това трябва да Ви е достатъчен стимул да помогнете с каквото можете – връзки, съдържание и подобни щуротии. Връзките ни трябват за малко – още седмица, така че не е голяма жертва.

Трябват ни връзки към сайтчето ни с текст seocontest2008 или фраза, съдържаща думата seocontest2008. В интерес на истината бяхме първи през по-голямата част от състезанието, но Индийците ни изпревариха. Срамно е да се дадем на някакви Индийци, не мислите ли? Но стига по тая тема…

Ние от kyrti.com сменяме своята политика и започваме да се борим за първо място в Google при търсене на фразата „кърти мивки“. Оказва се, че е по-търсена от заветната дума кърти. Аудиторията не е точно прецелена, но пък ще докараме небивал трафик на сайта. За момента сме втори при търсене на кърти мивки.

Следващата ни цел е „лепи плочки“, но там конкуренцията е огромна и ще трябват повече средства. Ще вдигаме наема, какво да се прави… 🙂