Google Friend Connect кърти

Блогът на за къртачи има нова придобивка и тя се казва Google Friend Connect. Това е социална мрежа, която е разпределена между сайтове/блогове, за разлика от другите социални мрежи, които са на един домейн. Може да се присъедините към социалния кръг на кърти.com, ако желаете. Нужно е да имате профил в Google или в микроблог платформата Twitter. Нашият Friend Connect се намира в страничната лента на блога за къртачи (кутията с лицата).

 

Идеята на тази социална мрежа е да обедини сайтове и да носи трафик между тях. Ние нищо не печелим от това, че някой се присъединява към нас. Но потребителят печели, защото му правим реклама в кутийката. При натискане на потребителски аватар, се показват всички негови сайтове, което си е една добра реклама. Тоест, ако си регистрираме профил или фирмен профил и чрез него се добавим в много сайтове/блогове, като този, които имат Google Friend Connect, ще започнем да печелим значителен трафик за сайтовете си.

Направихме си блога малко по-цветен и социален. Надяваме се да сме полезни. В тези дни на криза, когато няма много работа, трябва да продължаваме да работим по сайтовете и да вървим напред. Сферата кърти чисти извозва още е засегната, въпреки оптимистичните ни прогнози в предния пост. Всичко ще се оправи.