Фирма за кърти, чисти, извозва в София

На телефона от началната страница може да звъните за услуги свързани с кърти, чисти, извозва, пробива. Общо взето къртачни услуги. Цените са по договаряне и спрямо вида и количеството на свършената работа. Обадете се сега!<!–more>

За тези, които следят сайта – той вече си има нов собственик. Крайно време беше да се намери сериозен предприемач да инвестира за реклама на кърти услуги в Интернет. Днес на бизнес среща уговорихме сътрудничество с двама патрньори от София.

От днес започваме и да изграждаме сайтът kyrti.com по всички стандарти, като дизайн, програмиране и оптимизация. Всеки един от компонентите ще бъде направен по най-нови технологии и спазвайки всички стандарти на W3C и Web 2.0 модела.

Ще можем и да завършим започнатата оптимизация, но едва когато сайтът е завършен. Още не се знае дали този блог ще се преструктурира като фирмен такъв или ще изчезне. За новини – следете сайта.

Доволни сме от сключеното партньорство и се надяваме да успеем да изградим един професионален сайт в тази ниша. Партрньорите изглеждат пекани хора и трябва да се сработим добре. Продължаваме да гоним заедно целта №1 в Google за „кърти“ 🙂