Събаряне на стари тухлени къщи

В случай, че желаете да съборите старата тухлена къща на село или в Софийска област, то може да използвате услугите на нашата фирма, която кърти, чисти и извозва. Ние работим с най-модерната апаратура и предлагаме транспортни услуги за извозване на отпадъци след къртене и други строителни дейности.

Нашият професионален екип къртачи ще кърти тухла по тухла докато не съборим цялата постройка, на чието място предполагаме ще издигнете по-хубава и масивна къща за вас и вашето семейство. Обикновено се случва така, че много семейства получават схлупени къщички от тухли и имот като завещание от родители, баби и дядовци. Те обаче искат да издигнат своята хубава вила и поради това се налага да дойдат специалисти по къртене.

Kyrti.com ще кърти тухли, стени, тавани и каквото е нужно като след това ще извозим натрупаният отпадък до законно утвърдено място, където да изхвърлим ненужните материали и сметта. Нашата фирма кърти, чисти и извозва десетки години насам и ние винаги предлагаме най-доброто на потребителите.

Да обобщим…

Знаем, че не всеки човек е в състояние да кърти тухла, едно поради незнания как става, друго поради чисто физическа невъзможност. Нашите къртачи са обучени в тази не лека работа и знаят какво да направят за да постигнете желания ефект. След като съборим старата тухлена къща ние ще се погрижим дворното място да бъде изчистено по най-добрият начин като нашият транспорт ще поеме и извози боклука.

Можете да ни търсите през цялата работна седмица като при нужда ние ще изпратим наш екип, за да огледа обекта и постройката, която ще бъде обект на събаряне. Това се налага, за да преценим колко хора и каква апаратура ще трябва да използваме при къртене на вашата тухлена къщичка.

Благодарим ви, че решихте да използвате услугите на Kyrti.com очакваме ви скоро при нас и ви пожелаваме успехи във всички ваши намерения.