Скални мебели

Скали, камъни, камъчета са използвани за декорация още, може би от каменната ера. Но едва ли ще се чувствате добре, ако вашето обзавеждане е от камъни, скали, а още по-малко ако се налага да спите върху тях или да почивате. Но, винаги има нещо което може да промени нагласи ви.

Стефани Марин, е създател на тези удивително удобни камъни – матраци, канапета, столове и възглавници, които можете да разхвърлите из вашият дом, да почивате върху тях, а децата да играят.

Те се произвеждат от 2004 година и всяка година към семейството се добавят нови елементи, всеки от които може да се използва самостоятелно или заедно: меки форми и прости линии, които съответстват една на друга и се застъпват до безкрайността.

Еуфория и лекота се излъчва от мебелите, които ни напомнят за връзката ни с околната среда, необходимостта да я уважаваме и пазим. Предмети, едновременно полезни и красиви, едно страхотно допълнение за дома ни.

Покупката на такива мебели е все още нещо доста ексцентрично за нашият пазар. Инвестирането във високо качествени анатомични възглавници, луксозни завивки и матраци е нещо, която всеки от нас може и трябва да направи.