Пропуснахме годишнината на Кърти

Сайтът кърти неусетно чукна първата си годинка, а дори не усетихме. Рожденият ни ден е 27 Октомври 2007г. Направо забравихме за събитието – ужас. Ще се наложи да отложим малко празнуването. Трябва да черпим и за това, че се върнахме в играта с търсачките и отново сме номер едно!

Днес забелязах, че тук в блога са се натрупали доста архиви по месеци и чак като се загледах видях, че думата „Октомври“ се повтаря два пъти. Годишнината е важна за нас, защото един сайт се оценява за постигнатото си първата година.

Щом една година се задържахме на първото място, едва ли в бъдеще ще имаме проблеми да сме там. Услугите къртачи се оказаха печеливш ход за нас. Планираме пускането и на втори сайт, но имаме малки проблеми с домейна. Пожелаваме нашия успех да имат и колегите по почистване.

Общо взето – успех на всички колеги, дори на тези в кърти областта. Разбрахме нещо много ценно – конкуренцията е полезна. Именно тя ни мотивира да продължаваме напред. Честно казано колегите в кърти областта са ни приятни и до сега сме нямали особени проблеми, с изключение на някои малки недоразумения, от които ние не губим, напротив.