Промяна в условията за използване

Както е тръгнала работата скоро няма да можем да си намерим сътрудник с който да изградим този сайт и да го класираме за думата кърти, просто защото на хората им се вижда много скъпо и не са сигурни, дали ще могат да си избиват разходите и да печелят в последствие.

Предприемачите се дърпат и заради високата цена на изработката на сайта kyrti.com, която включва дизайн, рязане на дизайна, програмиране и оптимизация. Минималната цена за всички тези процедури е 1000 лева. Говоря за най-високо качество на кода, дизайна и логото.

Като цяло задължаваме дизайна и самия сайт кърти да се направят при нас, просто защото в момента няма друга българска фирма, която да може да изпълни задачата с нужното качество на по-ниска цена от тази. А и така ще познаваме сайта из основи и ще можем да дадем най-доброто при оптимизацията.

Бихме направили дизайна още сега, но не се знае дали на бъдещия клиент ще му хареса, затова не е редно да избързваме. Затова НИЕ ще поемем дизайна, рязането, програмирането и оптимизацията на сайта кърти.ком при евентуално намиране на сътрудник. Условието е сайтът да се наеме за минимум 6 месеца.