Промяна в структурата на kyrti.com

Както може би сте забелязали – променихме малко структурата на сайта, като премахнахме новините от главната страница. На тяхно място се виждат първите изречения от постовете в блога на kyrti.com.

Идеята е да накараме повече хора да четат кърти блога и да бъде той по-лесно откриваем. Задачата беше трудна, защото блогът на кърти използва отделна CMS система, която е един вид отделен сайт.

Трябваше да се програмира ръчно цялата заявка, което отнема време и много, много нерви. Резултатът е на лице – автоматична система, която помага на посетителите да се прехвърлят между блога и статичната част на сайта.

Друго за нас – доста изпаднахме в търсачките. Това се дължи на промяната в структурата на кърти сайта. Google чак сега забеляза, че имаме нов дизайн и нови страници и чак сега започва да се съмнява във нашите деяния и намерения.

Да се надяваме, че новият сайт ще прилегне на търсачката и отново ще дръпнем напред. Ако го хареса – трябва да се закотвим в ТОП3 за думичката „кърти“ и да си останем по челните позиции за думи като: пробива, чисти, извозва, къртачни услуги и др.