Почистване след събаряне на сгради

Обикновено фирмата, която сте избрали за събаряне на дадена сграда освен къртене би трябвало да предлага и услугите чистене и извозване на отпадъците след работните действия. Ние от Kyrti.com ви предлагаме почистване след събаряне на опасни сгради, къртене на мазилки, бетон, настилка или друго.

Както знаете след събаряне на сгради остава много боклук, който задължително трябва да бъде премахнат от мястото за да бъдат стартирани нови строителни дейности. Освен, че кърти стени, тухли и всичко, което е нужно персоналът на Kyrti.com ще се ангажира и със събирането на сметта, неговото опаковане в чували и извозване плюс изхвърляне на в дадено бунище.

Бригадата, която кърти и почиства е снабдена с маски, които предпазват работниците от прах и пушилка по време на къртене и чистене. Освен това ние притежаваме подходящ за целта транспорт за извозване на отпадъчни материали, смет, дограма, счупени тухли и настилки.

Повече за нашите действия по чистене след къртене

Избирайки авторитетните къртачи на Kyrti.com вие ще може да разчитате на фини действия по къртене и събаряне на сгради, козирки и други. След като приключим с основната работа ще пуснем в действие лопати и метли за да съберем боклуците, които ще запечатим в чували.

В резултат от нашата работа по почистване след събаряне на сграда или къртене вие ще видите един чист терен без дори и помен от ремонтни дейности. Ако се кърти стена или мазилка вкъщи например, то ние можем да се нагърби с чистене на килими или мокети.

Предвидихме всичко, което се касае до хигиената при пост-строителните действия. Можете да зададете вашите въпроси в сайта ни Kyrti.com и да очаквате бърз и компетентен отговор от служителите ни. Ние искаме да ви предложим най-доброто качество и смятаме, че за десетките години занимания по къртене, чистене и извозване сме доказали нашите възможности. Желаем ви много успехи и здраве.