ПОЧИСТВАНЕ НА ТАВАНИ И МАЗЕТА В СОФИЯ

Услугата ни свързана с почистване на тавани и мазета е една от най-разпространените, тъй като масово се случва собственици на жилища да занемаряват своите тавани мазета. Непрекъснато трупат стари вещи, които не се използват с години и в един момент се оказва, че са непотребни и трябва да се почистят и изхвърлят. Ние от Kyrti.com предлагаме качествено почистване на тавани и мазета в София и региона на много достъпни цени. Отървете се старите и непотребни вещи, които единствено събират прах и предизвикват появата на гризачи.

 

Екипа ни разполага с дълъг опит в почистващите услуги и ще се справи изключително бързо и качествено с вещите, които не ви трябват и ще пренареди тези, които все още са ви полезни. Нашите професионалисти са в състояние да почистят вашия таван или мазета, за да може да се превърне в пространството, което винаги сте искали. За да се подготвите за услугата ни свързана с почистване на тавани и мазета е необходимо да отделете малко време, за да огледате всички вещи в мазето или тавана си и да идентифицирате вещите, които са непотребни вече за вас и да ни ги посочите. Избирайки Kyrti.com можем да ви предложим и преференциални цени, ако се възползвате от комплексната услуга Кърти Чисти Извозва. Ние ще се погрижим за тежките и мръсни задачи вместо вас. За повече информация се свържете с нас.

КЪРТЕНЕ ПОЧИСТВАНЕ И ИЗВОЗВАНЕ В СОФИЯ

Kyrti.com – вашия доверен партьор при необходимост от комплексната услуга къртене чистене и извозване в София и региона. При нас ще получите:

човешко отношение
високо качество
експресно изпълнение
ТОП цени