Почистване и извозване на отпадъци от мазета

Добре дошли отново. Вие се намирате в блога на най-добрата бригада, която кърти, чисти, извозва в България. Днес редом с професионалните услуги, които Kyrti.com предлага по къртене на стени, подове и мазилки искаме да ви запознаем с възможността да повикате нашия екип за почистване на вашето мазе и съответно извозване на отпадъците и непотребните вещи от него.

Обикновено ние биваме търсени за почистване на боклук и ненужни материали след къртене, но редом с тези наши действия ви предлагаме да наемете екипа ни, за да извършим почистване на вашето мазе.

Много семейства в България са занемарили мазетата си и съответно те са се превърнали в едно голямо бунище пълно с ненужни стари вещи, материали, счупени мебели и какво ли още не. Ние ще дойдем със собствен транспорт, ще изчистим и извозим боклука до бунище във вашия град.

Ако пък искате да направите ремонт на мазето можем да ви помогнем с къртене на старата подова настилка, мазилката или друго. След нашата работа ние ще чистим и извозваме натрупаното количество отпадъци. Използвайки нас вие избирате обучени майстори с всички необходими инструменти и разбира се, перфектни транспортни услуги, чрез камиони и специални контейнери, които ще поемат сметта.

При работата ни във вашите мазета ние ще използваме наличното ни оборудване като чували, в които ще съберем ненужните вещи и боклук, фенери за по-лесно ориентиране в тъмни ъгли, метли, парцали, остриета за къртене и въобще всичко, което е нужно.

Цената за почистване се формира въз основа на квадратурата и разбира се на извършената работа. Ако желаете да получите пълни подробности относно офертите за почистване и извозване на отпадъци от мазета, вижте нашите телефони и адреси в сайта Kyrti.com.

Ние гарантираме, че ще останете доволни от бързата и прецизна работа на компетентният ни екип. Позвънете ни, за да почистим мазето още днес.