Няколко важни неща за къртенето

Обикновено ние смятаме, че къртенето на стени, мазилки, подове и други е елементарна за осъществяване задача. Бързаме да ви уверим, че това далеч не е така и това ви го гарантираме ние професионалните къртачи от сайта Kyrti.com.

 

При нас работят хора с дългогодишен опит при изкъртване на различни повърхности, събаряне на опасни козирки и дори цели сгради. Именно персоналът на нашата фирма, която кърти, чисти и извозва поиска да напишем тази статия за всички потребители, които смятат, че работата по къртене е лесна и не изисква кой знае каква подготовка.

Запомнете, че всеки от вас искащ да кърти бетон, плочки, стени и т.н. трябва да вземе задължителни мерки за безопасност тъй като има голям риск да пострада от летящи парчета. Купете маска, която ще ви защити докато използвате машината за рязане, не е добре да дишате създадената около вас пушилка. На всяка цена сложете очила (специално за целта) и ръкавици.

Ако искате да къртите с обикновен чук, то добре дошли, но да знаете, че умората е голяма и е нужна почивка между работата. Внимавайте при къртене на тухли тъй като чрез употребата на правилния инструмент може да запазите много от тях здрави и естествено да ги използвате за ваши намерения.

Консултирайте се с фирма за опаковане, която да ви предложи чували и други видове опаковки, които да ви помогнат за да съберете отпадъка след къртенето. Не е зле да повикате и някоя товарна кола, която да извозите насъбралия се боклук.

В случай, че не успеете да сглобите пъзела кърти, чисти и извозва, то ние от Kyrti.com сме готови да ви помогнем и гарантираме, че ще останете доволни от професионалната ни намеса. Нашите къртачи ще се ангажират с извършването на вашите ремонтни дейности включително и събаряне на опасни сгради като допълнително се ангажираме с почистване на отпадъци след услугите ни.

За да е всичко както трябва ние ви даваме и набор от транспорт за извозване на отпадъците до съществуващите в страната сметища. Ако имате нужда от Kyrti.com обадете ни се и ние ще пристигнем незабавно.