Нов дизайн, нова платформа и нови позиции

Пред последните дни сайтът kyrti.com отново претърпя сериозни промени. Решихме да го инсталираме на платформа WordPress, поради простата причина, че ни се налага постоянно да пишем нещо ново за сайта, за да държим бъдещите си партньори в течение на оптимизацията му.

Сайтът се класира на първо място в Гугъл по ключови думи „чисти“ и „извозва“. За втори път ни се случва за малко да докоснем първото място по думата кърти, но само за няколко часа. В момента на писане на статията сме на далечното 5-то място, което изобщо не ни задоволява.

Това най-вероятно се дължи на факта, че напоследък постоянно правим промени по сайта, но те са наложителни и когато се оформи стабилна версия ще се стабилизират и позициите му. Смятаме скоро да не правим сериозни промени.

Запитванията за сайта намаляха, даже направо спряха. Изглежда всички къртачи в България вече се изредиха да говорят с нас. Това разбира се е напълно нормално и ни се е случвало и друг път. Ние продължаваме напред, въпреки всичко. Очаквайте по-добри позиции 🙂