Новият kyrti.com е почти готов

Както Ви бяхме казали – започнахме изграждането на нов дизайн и структура на нашия любим уебсайт kyrti.com с новия ни партньор. Целта ни е сайтът да придобие професионален вид на сайт, за да предлагаме услугите кърти, чисти, извозва.

За момента работят само главната страница и този кърти блог. Постарахме се да запазим блога, защото се оказа, че той е много интересен за много хора и се чете от една не малка аудитория. Няма да Ви разочароваме разбира се.

По останалите страници още се работи, но скоро, много скоро и те ще са достъпни. Нашата цел е да направим сайта колкото се може по-красив и полезен. Именно това искат хората, именно това искат и търсачките, за да го класират + добър домейн като този.

Всичко това обаче струва много работа и много пари. Работа и пари, инвестирани в бъдещето на кърти. Важното е да имаш добър дизайнер. Конкретният дизайн според нас е страхотен. Само снимката на къртача в средата струва 15$. Да-купили сме я. Имаме лиценз дори за нея.

С това искаме да покажем колко са сериозни нещата и колко са скъпи. Сайтът Kърти до момента струва 600 лева дизайна и 1000 лева за програмиране. Плюс още дребни детайли , снимки, домейни, хостинг и… наем разбира се 🙂