Нашето kyrti.com е готово откъм дизайн

Почти сме завършили новия дизайн на сайта kyrti.com. Остават довършителни процедури по кода му. Надяваме се дизайнът да Ви харесва. Имаме и довършителни работи по текстовете на сайта, които ще изглаждаме по-нататък.

Тепърва започваме същинската част от оптимизацията за Гугъл. Първата стъпка е да сложим сайта на самостоятелен сървър с реален IP адрес. За целта сме избрали най-добрия хостинг в света – superhosting.bg . Сървърът е в България.

Сървърът на Kyrti.com е от основно значение за позициите му, защото Гугъл обича бързите и качествени сървъри. В случая сървърът е възможно най-качествения и позволява неограничен брой конекции на робота на Гугъл, което е може би най-важното за нашето кърти.

Следващият етап е да оправим дизайна на този кърти блог, защото е много семпъл, но това е доста сложно начинание и може да го отложим за по-късен етап. Там са разходи за дизайн, програмиране и други информатични услуги, които са скъпички за сегашния ни бюджет.

Ще направим kyrti.com най-добрият сайт за кърти чисти извозва услуги в България. Наблюдаваме много голямо повишаване на конкуренцията за думи като кърти и други къртачни услуги. Това ни създава повече работа, но ние няма да се откажем 🙂