Наследството от домейни за къртачи

Наскоро се дропиха два от най-добрите домайни в областта на къртачните услуги (кърти, чисти, извозва). Става въпрос за кърти-чисти-извозва.com и kartachi.org. Естествено имената веднага се грабнаха от неизвестни за нас притежатели. Говорим за много скъпи и редки домейни.

Най-добрите домейни според нас в областта са kyrti.com и кърти-чисти-извозва.com . Според нас най-добрият от поредицата си е нашия (kyrti.com), след него е кърти-чисти-извозва.com. Това са и най-търсените думи в областта, именно затова толкова се вдига цената на тези домейни.

Ние сме щастливци, че kyrti.com беше свободно. За нас е важно да се позиционираме по думата кърти и се борим единствено за нея. Защо ли? Защото държи 70% от търсенията на къртачни услуги. Нормално е хората да пишат в Гугъл това, което им е най-кратко и лесно за запомняне.

Естествено, както обещахме, държим си първото място вече няколко месеца. На новите (стари) домейни къртачи.ком и къртачи.нет вече се забелязва фаза на „строеж“, тоест там се изграждат стабилни и яко оптимизирани сайтове. Конкуренцията се увеличава 🙂 Но ние не целим тези думи и нас не ни бъркат 🙂

Въпреки всичко, ние се класираме вече прекрасно за думи като „кърти“, „кърти чисти“, „кърти чисти извозва“, „къртачи“, „къртене“, „пробива“, „къртачни услуги“ и още много други. Естествено, всичко това благодарение на SEO компанията izrabotka-sait.com. А те казват, че не се занимавали много с нас 🙂