Кърти.com не пада под 80 уникални на ден

Много хора няма да го повярват, но последните две седмици, посещенията на Kyrti.com не са падали под 80 уникални на ден. Ако трябва да бъдем точни, посещенията ни варират между 82 и 84 на ден. Това е страшно много за сайт на такава тематика, като kyrti.com има повече посещения дори от някои наши бизнес сайтове.

Из блогосферата срещнахме мнения на хора, които се учудват, че е възможно да съществува блог на кърти тематика или както те казват: „Може ли да повярвате, че фирма за къртачни услуги поддържа блог“. Ще допълня, не само поддържаме блог, но поддържаме смислен, тематичен и корпоративен блог на тема кърти.

И това наистина ни помага, най-малкото цялата конкуренция ни чете и можем да ги дразним когато си поискаме 🙂 Много други сайтове на къртачи, също видяха от нас и си направиха блогове. Но те пишат глупости вътре, което е в пъти повече вредно за тях, отколкото полезно.

Иначе е добър пример фирма, дори на кърти тематика, да поддържа корпоративен блог. Така се хващат много от по-любопитните клиенти и като цяло сайтът лесно се интегрира в нишата. Но както казах, това е нож с две остриета и на някои хора, особено в нишата „асфалтиране софия“, които пишат само глупости в блоговете си, това повече им вреди, отколкото им помага.

Но така е, ако беше толкова лесно, нямаше kyrti.com вече втора година да е на върха и то със site links. Едва ли друг в нишата с къртачите ще успее да създаде смислен блог, така че сме спокойни за бъдещето си и първото си място изцяло.

И, да, циганката, която ни хвали, е още жива 🙂