Кърти Чисти Извозва – ниша, ударена от криза

Както се очакваше, нишата Кърти Чисти Извозва беше ударена от световната икономическа криза. Ние от кърти.com успяваме да удържаме положението, единствено благодарение на нашия сайт kyrti.com, който продължава да е лидер в категорията си и засега се радва на много успешно класиране в търсачките.

Кризата удари много сектори, като секторът „услуги“ не прави изключение. Въпреки всичко, секторите на услугите и на производството винаги ще са до известна степен стабилни, просто защото хората постоянно и периодично се нуждаят от тях. Затова кърти бизнесът не е напълно замрял и засега имаме клиенти за кърти, чисти, извозва.

След максимум две години кризата ще отмине и именно тогава работата ни ще се увеличи и то много. Все-пак работата по ремонти и къртене все-някога трябва да се свърши и това ще стане, когато хората имат пари, тоест след преминаването на кризата. Оптимисти сме, че всичко ще се оправи.

Благодарение на добрия си сайт, ние оцеляхме и ще продължаваме да сме на върха. Показахме и доказахме това, което отдавна говорим, а именно, че силата на Интернет е огромна и ще става още по-огромна. Важното е да държиш .com домейна в нишата си и да имаш красив Web 2.0 сайт. Оттам нататък успехът сам идва.

Ние от kyrti.com продължаваме да сме на разположение за всякакви дейности от областите кърти, чисти и извозва.