Кърти.ком си държи трета позиция

Сайтът ни kyrti.com се е закотвил на трета позиция и не мърда от там. Да – можем да го бутнем още, но не искаме да избързваме, защото целим целият процес да изглежда естествен за търсачките. Затова ще го оставим малко кърти да „отлежи“ и после пак напред.

Идеята ни е да покажем на търсачката семпъл и малък сайт, който с времето да се подобрява най-вече откъм дизайн и оптимизация. Вече направихме малко промени с дизайна на kyrti.com, ако не намерим сътрудник ще направим още подобрения и така докато намерим инвеститор, с който да изградим сайта.

Kyrti.com е единственият сайт в нишата, който спазва W3C стандартите за качествен код. Kyrti.com е и единствения сайт с оптимизиран код, оптимизиран така, че да се харесва най-вече на Гугъл. Имаме още много път за развитие пред себе си, така че първото място за думата кърти е реална цел.

Учудва ме се за многобройните обаждания, които получихме. Учудваме се също, че на всички смешната цена от 200 лева им се струва много. Да, това е цената на месец за която ще получите домейна + оптимизация за позициите му. Само оптимизацията не струва толкова и в това много скоро ще се убедите.