Кърти вече се клати на новия сървър

Успешно премина последната смяна на сървъра на сайта. Тъй като не правим компромиси в нито едно отношение, най-малко в качеството – в момента нашият кърти.ком се хоства от може би най-добрия сървър и хостинг в света. Това разбира се си има своята цена, която хич не е малка.

Какво друго ново около нас? Държим си стабилно втората позиция при търсене на думичката „кърти“. Нещо се опитват да се бъзикат с нас, че не сме били на първо място при търсене на „кърти, чисти, извозва“. Работим вече по въпроса 🙂 Скоро може и да сме първи, ако имаме късмет 😉

Но последната фраза “кърти, чисти, извозва” не е изобщо търсена в Интернет и е грешно да се смята, че щом я има написана със спрея и шаблон на всяка втора сграда, то хората я търсят в Интернет. Хората са мързеливи, още повече мразят да пишат. Просто са си такива!

Затова те предпочитат да пишат къси фрази като „пробива“, примерно или „извозва“. И само в случаите, когато не намерят това, което търсят, пишат още ключови думи към заявката за търсене. За нас е важна думата кърти и ще се борим само за нея. Същото е и с фразата „къртачни услуги“ – кой нормален ще го напише това?

Че аз дори се замислих как се пише! Защото думи като кърти и къртач липсват в българските речници. Малко диалекти си падат, което не е добре за кърти бизнеса, но какво да се прави. Даже Google не иска да ги научи, което е голям проблем, но за него ще пишем по-нататък…