КЪРТЕНЕ НА ПЛОЧКИ В СОФИЯ

Плочките бяха сред едни от най-предпочитания вид подова настилка, но с течение на времето тенденциите и нуждите ни се промениха и отстъпиха своя ред на паркета. За да смените подовата настилка обаче е необходимо първо да отстраните старата такава. Ние от Kyrti.com предлагаме професионално къртене на плочки в София, региона и по-големите градове в страната. Процеса по къртене на плочки, може да бъде изключително досаден, тежък и продължителен, ако решите да сами да се справите с него.

 

Но избирайки нашия висококвалифициран екип, ние ви гарантираме, че ще ги отстраним максимално бързо и качествено. Разполагаме с голям набор от висококачествена техника, която допълнително спомага за високото качество, което поддържаме. Избирайки Kyrti.com можем да ви предложим и преференциални цени, ако се възползвате от комплексната услуга Кърти Чисти Извозва. Ние ще се погрижим за тежките и мръсни задачи вместо вас. За повече информация се свържете с нас.

КЪРТЕНЕ ЧИСТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ НА ПЛОЧКИ

Kyrti.com – вашия доверен партьор при необходимост от комплексната услуга къртене чистене и извозване на плочки в София и региона. При нас ще получите:

човешко отношение
високо качество
експресно изпълнение
ТОП цени