КЪРТЕНЕ НА КОМИН В СОФИЯ

Kyrti.com предлага на своите клиенти качествено къртене на комин в София, региона и по-големите градове в страната. Със съвременните системи за централно и подово отопление, много домове вече не се нуждаят от старите камини и печки на дърва, съответно и от старите комини заложени масово в домовете ни. Къртенето на коминното тяло е чудесен вариант да разширите пространството у дома. Ние можем да ви помогнем в това начинание, като превърнем тежката и мръсна работа в изцяло наша отговорност.

 

Избирайки нашия екип си гарантирате бързо, качествено и безопасно къртене на комин. Притежаваме всичко необходимо за тази дейност – дългогодишен опит и най-модерна техника. Избирайки Kyrti.com можем да ви предложим и преференциални цени, ако се възползвате от комплексната услуга Кърти Чисти Извозва. Ние ще се погрижим за тежките и мръсни задачи вместо вас. За повече информация се свържете с нас.

КЪРТЕНЕ ЧИСТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ НА КОМИН

Kyrti.com – вашия доверен партьор при необходимост от комплексната услуга къртене чистене и извозване на комин в София и региона. При нас ще получите:

човешко отношение
високо качество
експресно изпълнение
ТОП цени