КЪРТЕНЕ НА БАНЯ В СОФИЯ

Банята и тоалетната са най-експлоатираните помещения в нашите домове и като такива често се налага да извършваме ремонтни дейности и актуализации. Рано или късно крановете се чупят, тръбите протичат, санитарната техника се износва, в тези моменти се налага спешна нужда от професионалист. При необходимост от услугата къртене на баня, нашия екип е насреща, за да ви помогне. Предлагаме къртене на мивка, къртене на вана, къртене на плочки, къртене на мозайка, къртене на стени и прегради и други.

 

Притежаваме опит и надеждна техника, необходими за успешното и безопасното къртене на баня. Цените, които можем да ви предложим са изключително достъпни, така че не се колебайте да се свържете с нас. Работим на територията на София, региона и по-големите градове в страната. Свързвайки се с нашия екип, можете да разчитате на лоялни цени, максимална ефективност при изпълнение на поръчките, както и индивидуален подход при решаване на поставените пред нас задачи.

КЪРТЕНЕ ЧИСТЕНЕ И ИЗВОЗВАНЕ НА БАНЯ

Kyrti.com – вашия доверен партьор при необходимост от комплексната услуга къртене чистене и извозване на баня в София и региона. При нас ще получите:

човешко отношение
високо качество
експресно изпълнение
ТОП цени