Къртене на стени

Предлагаме къртене на стени, изработени от всякакъв материал - къртене на бетонни стени, къртене на тухлени стени, къртене на стени от YTONG. Вижте повече или се свържете с нашия екип, за да ви ориентираме с цена и да насрочим ден за извършване на предварителен Безплатен оглед.
Виж още

Къртене на бетон

Ние от Kyrti.com сме експерти в услугата къртене на бетон. Без значение от размера и обема, нашия екип ще се справи безпроблемно. Вижте повече или се свържете с нашия екип, за да ви ориентираме с цена и да насрочим ден за извършване на предварителен Безплатен оглед.
Виж още

Къртене на баня

Екипът ни ще изкърти вашата баня за нула време. Предлагаме къртене на плочки, къртене на тоалетна, къртене на мивка, къртене на вана, къртене на мозайка. Вижте повече или се свържете с нашия екип, за да ви ориентираме с цена и да насрочим ден за извършване на предварителен Безплатен оглед.
Виж още

Къртене на комин

Имате нужда някой да изкърти вашето неизползваемо комино тяло - свържете се с екипа ни и се възползвайте от услугата къртене на комин. Вижте повече или се свържете с нашия екип, за да ви ориентираме с цена и да насрочим ден за извършване на предварителен Безплатен оглед.
Виж още

Къртене на плочки

Бързо и надеждно къртене на плочки на много добри цени. Ние ще отстраним старата ви подова настилка, за да се насладите на новата такава. Вижте повече или се свържете с нашия екип, за да ви ориентираме с цена и да насрочим ден за извършване на предварителен Безплатен оглед.
Виж още

Къртене на кухня

Професионалистите на Kyrti.com ще ви съдействат при ремонт на кухня, като извършат тежкото и мръсно къртене на кухня на много добри цени. Вижте повече или се свържете с нашия екип, за да ви ориентираме с цена и да насрочим ден за извършване на предварителен Безплатен оглед.
Виж още

Къртене на подпрозорец

Предстои ви смяна на старата дограма или имате нужда от освобождаване на пространство? Ние сме насреща с услугата къртене на подпрозорец. Вижте повече или се свържете с нашия екип, за да ви ориентираме с цена и да насрочим ден за извършване на предварителен Безплатен оглед.
Виж още

Топ цени за къртене
в София

Посетете нашата уеб страница с цени за къртене, за да добиете представа в какъв ценови диапазон се движим или ни потърсете на 0893 76 46 46.

    Свържи се с нас