Къртене на козирка от жилищен блок

Може би знаете за опасността, която крият козирките от покриви на жилищни блокове. Понякога те са особено рискови за както за скооператорите, така и за минаващите през дадената кооперация. Налага се намесата на фирма за къртене. Събарянето на козирка може да стане чрез предварителен план съгласуван с представителите на даден вход във вашия квартал от коя да е точка на държавата.

 

Kyrti.com например е сайт, който ви предлага да наемете къртачи, които ще се занимаят с изкъртване на бетон, мазилка и всичко, което съпътства дадена строителна дейност. Ние можем да бъдем и вашия коз при събаряне на цели къщи стига да дадете тази отговорна задача на нас.

В повечето случаи събарянето на опасни козирки при всяка кооперация се извършва с разрешение на общината и само под надзора на компетентни кадри. При излязло решение за козирка криеща опасност Kyrti.com ще ви предложи пакетни услуги по къртене, чистене и извозване.

Освен, че ще отстраним опасностите във вашата сграда ние ще се приложим чистене на отпадък и неговото извозване до различните сметища спрямо местонахождението на обектите. Предлагаме на вашето внимание гаранция за качество при поетата от нас работа.

Години наред ние се занимаваме със събаряне на опасни плочи, козирки и други застрашаващи живота на гражданите фактори. В представените от фирмата услуги влизат транспортни такива, дейности по почистване и опаковане на отпадъка.

Ние предлагаме перфектна организация на служителите във фирмата ни, която кърти, чисти и извозва. Съветваме ви да прочетете и съвети в блога ни за това как да действате при различните ремонтни дейности спрямо сгради, апартаменти, офиси и т.н.

Колкото до това какво можем да обещаем ще споделим с вас, че от както работим в сферата къртене имаме множество клиенти използващи ни за работа на различни обекти били те частни или държавни. Ще се радваме да влезете във връзка с нас при нужда.