Къртенето не е за всеки

Може би не знаете, но да къртиш бетон или мазилка не е лесно начинание. Много хора нямат нито инструментите, нито физическата подготовка да се занимават с тази отговорна работа. В практиката на нашата компания, която кърти, чисти и извозва, сме попадали на не един случай, в който неопитни хора са стигали до самонараняване при опит за къртене на плочки, бетон или друго.

 

Последният случай, който можем да споделим с вас е за млад мъж имал нещастието да затисне крака си заради неправилно изкъртено парче бетон. Друг потребител пък се оплака, че парче от фаянс го е уцелило в окото при опит да кърти плочките от банята.

Именно заради подобни на гореописаните рискове апелираме към всеки нямащ опит в къртене на едно или друго да се допита до опитните къртачи от Kyrti.com и да повика нашата бригада, която освен къртене ще предложи пълно почистване и извозване на отпадъка.

Къртенето не е за всеки и поради липсата на превозно средство, с което да извози до бунището много отломки, които остават след ремонт. Kyrti.com ви предлага транспортни услуги и изчистване на боклука след къртене. Ние ще транспортираме отпадъците до сметището и ще положим всички сили за да осигурим пълна хигиена след нашата професионална намеса по изкъртване на стени, плочки, бетон или друго.

Разполагаме със стабилен екип къртачи, всякакви инструменти за къртене, товарни коли за извозване на боклука след ремонт, чували за опаковане на смет и възможност за пълно почистване на килима след завършека на работата ни.

Всички наши оферти са достъпни и на нормална цена. Използването на фирмата ни ще предпази вас и вашите близки от инциденти по време на неправилно къртене. Вие решете дали си заслужава да се обадите на Kyrti.com или ще поемете нещата в свой ръце. Съветваме ви да бъде внимателни при практикуване на ремонтни дейности по къртене.