Краят на кризата при къртачите наближава!

Големите страни започнаха да излизат от икономическата криза, което означава, че трудните дни за къртачите в България са на привършване. България ще се възстанови малко по-бавно от останалите страни, всеки се сеща защо. Щом големите излизат от кризата, значи и малките страни скоро ще излязат. Нишите кърти чисти извозва, ремонти и имоти, започват бавно да се раздвижват.

Има индикации, че още от септември месец има раздвижване на имотния и строителния пазар в световен мащаб. За по-малките ниши, като кърти чисти извозва, статистики няма, но най-близката ни тематика – ремонтите, също бележи икономически ръст, така че, бъдещето и за къртачите трябва да е светло.

Нашата прогноза беше, че фирмите за кърти чисти извозва, които издържат на кризата, ще започнат новият икономически период с голяма преднина пред конкуренцията. Това най-вероятно ще е така, но времето ще покаже. Ние още държим първото място в Гугъл за търсения, като: „кърти“, „къртене“, „къртачи“, „кърти чисти извозва“ и други. Инвестирахме смело през целия период на криза.

Надяваме се, че инвестициите ни ще се върнат. Гугъл последите месеци смени алгоритъма си напълно. Търсачката има ново ядро, резултатите са още по-персонализирани, има и други „подобрения“. Всичко това прави класирането в кърти нишата все по-трудно. Но това означава, че ще им е по-трудно и на конкуренцията.

Надявам се следващия пост да пиша как вече кризата е отминала и има достатъчно работа за всички къртачи, чистачи и извозвачи 🙂

Поздрави,
Екипът на kyrti.com