Конкуренцията от къртачи отново атакува

Забелязва се необичайно активиране сред конкуренцията къртачи и сайтове за кърти услуги. Наблюдаваме раждането на все повече и повече сайтове за кърти услуги. Един пресен пример е сайтът кърти-чисти-извозва.com, който определено е сериозна заплаха за първото ни място. Това е един от малкото професионално кодирани сайтове в кърти областта.Наистина добър дизайн и структура! Наблюдава се своеобразен прогрес при изграждането на сайтове за кърти, което означава, че неимоверно се вдига и конкуренцията в нишата. Думи като кърти и къртачи започват да стават конкурентни като думата хамали, което вдига летвата за търсачките.

Домейнът горепосочения сайт също е много конкурентен.

Общо взето в момента е тенденция да се ориентира рекламата от нишите за услуги в Интернет. Области като почистване, ремонти, саниране, боядисване и подобни, започват все по-често да рекламират в Интернет. Това е добре, защото ще има хляб за програмистите, а потребителите ще са много повече улеснени в търсенето си на съответната услуга.

Затова, рекламирайте умно. Интернет е скъпо място за реклама, но много ефективно. И резултатите не идват веднага, а след месеци, защото и тук се гради авторитет и подобни… 🙂