Кой сега е номер 1? – кърти е номер 1!

Най-накрая доживяхме да видим kyrti.com да е номер едно в Гугъл при търсене на нашата любима фраза кърти. Търсачката изглежда е харесала новия ни сайт и дизайна му. Бяха положени големи усилия и много много средства. Ама какво Ви говоря, вижте:

Надяваме се резултатът да се задържи, но щом веднъж сме се докоснали до върха, то стабилизирането ни там вече не е чак-толкова сложна задача. Тепърва ни предстои сложната и същинската част от оптимизирането на сайта. Благодарни сме на всички, които ни помогнаха и подкрепиха.

А знаете ли колко време мина от създаването на сайта? Домейнът е купен на 29-и Октомври 2007 г. и беше индексиран, ако не се лъжа 8 дни по-късно. Тоест сайтът ни е на около 4 месеца. Само за четири месеца и вече се докоснахме до върха. Класираме се добре и с други фрази.

Всичко това благодарение на екипа на izrabotka-sait.com. Продължаваме да работим всеотдайно по дизайна и оптимизацията на сайта. Започваме да се целим и в други думички, като пробива, къртене, къртачи, почиства и др.