Извозване на строителни отпадъци в град София

Здравейте и добре дошли в блога на Kyrti.com. Представяме ви нашите модерни и полезни на обществото услуги по къртене на стени, панели, комини, подови настилики и други. Нашата фирма кърти, почиства и извозва вече десетки години наред и ние предлагаме отлично качество на труд от квалитетни работници.

 

Най-често след ремонтни работи по къртене се налага някой да почисти отпадъците и да ги извози до бунище или сметогорна. Ние предлагаме извозване на отпадъци в град София с наш личен транспорт. За целта сме предвидили товарни коли, в които ще качим натрупаната смет след къртене.

Боклука опаковаме в чували и други опаковки като грижливо помитаме след работа. Нашата фирма кърти всякакви обекти и заради това вие може да ни търсите както за ремонти на дома, така и за строителна дейност при по-големи обекти тип блокове, къщи, офиси и прочие.

Вие може да се възползвате от нашите услуги къртене и извозване на отпадъци в София, като ние ще ви предложим почистване на мазета, преместване на строителни материали, опаковане на боклука и изхвърлянето му на подходящо място. Нашият транспорт е подсигурен със специални контейнери, падащ борд и всичко, което е нужно за поемането на отпадъците след работа.

Може да ни се обадите за да създадем конкретна оферта за къртене и извозване на отпадъци в зависимост от вашето местонахождение в град София. Спрямо това от кой квартал сте и какви услуги ще използвате можем да калкулираме конкретна сума за вас. За връзка използвайте контактите, които сме дали в сайта ни.

За да завършим ви предлагаме Kyrti.com за да кърти всичко, което трябва, за да извозва отпадъците и за да ви осигури висококачествено обслужване на вашия обект. Възползвайте се и от най-добрите цени за почистване след ремонти в столицата. Ние сме на ваше разположение във всеки работен ден на седмицата.