Изберете специализиран персонал за къртене в София

Ако за пръв път използвате услуги за къртене, то нашият блог Kyrti.com е направен специално за нуждите ви. Освен къртачи, ние ще предложим транспорт и техника, с която да изчистим и извозим остатъка от работата ни.

Години наред екипа на Kyrti.com се занимава с дейности по изкъртване на бетон и различни видове настилки като фаянс, теракота и други. В град София ние предлагаме услуги по къртене, почистване на остатъците и тяхното извозване. Персоналът ни работи с модерна техника, която гарантира високото качество на нашите предложения, за които пишем в блога си.

Освен професионалните къртачи, които ще изпратим на вашия адрес сме се погрижили за почистването на дома ви след работата им. Разполагаме с транспорт, който ще превози остатъците там, където им е мястото.

Екипът ни гарантира професионално почистване на килими, мокети и всякакви видове подови настилки поради, което може да бъдете напълно спокойни за хигиената и възстановяването на дома или офиса ви след ремонтните дейности по къртене.

Какво да направим преди къртене?

Препоръчваме няколко полезни действия, които да предприемете преди да започнете къртене на стени, мазилки или подова настилка. Желателно е да повикате избраните от вас работници за извършване на предварителен оглед за обекта ви. След неговата направа, може да вземете още някои мерки.

Като за начало отстранете килимите или мокетите, ако не искате да заплащате за допълнителни услуги по тяхното почистване. Освен това е добре да осигурите паркинг за фирмените камиони, които ще обслужат извозването на остатъка след къртене. Това са основните стъпки, с които да започнете.

Ако се вслушате в съветите ни, то със сигурност няма да имате проблем, стига разбира се, да се възползвате от професионалните услуги на екипа от Kyrti.com.

В обобщение на предложенията ни

Ние сме специализиран персонал от къртачи, който предлага и допълнителни действия по почистване и извозване на най-добра цена. Ако имате нужда от нас използвайте контактите за връзка публикувани в този сайт.