Защо да си наемете професионален къртач

Да наемеш читав къртач в днешно време изобщо не е лесна задача. Истинският къртач трябва да е професионално обучен и да си разбира от работата. Трябва да знае тънкостите на кърти занаята, а да не е поредният работник.

При наемане на неопитeн къртач поемате риска работата да бъде извършена немарливо и да бъдат нанесени щети по Вашето имущество и вещи. Спестяването на някой лев понякога може да излезе много скъпо.

Случените, които описваме, са на Къртачи и на лица, предлагащи къртачни услуги без фирма. В тези случаи може да получите услугата кърти, чисти, извозва на 50% от реалната цена, но и на 50% от реалното качество.

В тези случаи къртачите не са застраховани и ВИЕ клиентите поемате цялата вина при злополука с работник примерно. Вие си поемате щетите и от спукани тръби и скъсани кабели поради немарливост на къртача, който наемате.

В нашата фирма, кърти, работят само застраховани и осигурени къртачи. Ние сме ФИРМА и подписваме договори с клиентите си, които договори включват неустойки при повреди и закъснели срокове на изпълнение.

Може да ни се доверите във всяка една от областите: кърти, чисти, извозва, пробива, събаря сгради, извозва да сметище и други. Обадете ни се при нужда и ние ще решим Вашия проблем в най-кратък срок!