Държим си първа позиция за „кърти“

Тази седмица сме изключително доволни от позициите ни в Google. Не се мърдали от първото място нито в българския, нито в западния Google. Това ни радва, но нямаме право да се успокояваме, защото Интернет е динамична среда и е възможно тези резултати да са само временни.

Показахме на търсачката професионален сайт. Показахме й красив дизайн, подредена структура и всичко, което знаем, че харесва да вижда. Процесът на оптимизация обаче далеч не е завършил. До момента са направени само 30% от предвидената работа по сайта, като най-трудното тепърва предстои.

Ние обаче не се целим само в търсачката Google. Целта ни е изграждането на цялостна маркетингова стратегия. Естествено, че най-голямата ни цел са търсачки като Google които използват българите.Мисля, че е крайно време колегите в бранша да спрат да спамят индекса и социалните мрежи, за да популяризират сайтовете си, а да се съсредоточат малко върху структурата и дизайна на самите сайтове. Че те са под всякаква критика! Разбирам, че е евтино Иванча къртача да ти прави сайта през свободното си време.

Но е неефективно и грозно. То затова си има специалисти, но няма кой да се сети. Това спaмене е до време и ако не се спре… сайтовете Ви няма да ги има. Ако не вярвате- питайте някой друг или колегите от въпросните хостинг компании. Нещата стават с aкъл, а не с тарикатлък. Има разлика…