Видове къртене за вашите ремонти

Днес в блога на Kyrti.com ще ви запознаем с всички, услуги по къртене, чистене и извозване, които предлагаме. Така по-лесно ще се ориентирате дали искате да използвате нас за вашите ремонти или ще потърсите друга фирма, която да се заеме с тях.

 

Искаме да споделим, че ние присъстваме от години на сцената и при нас работи професионален екип от къртачи, който кърти, чисти и извозва боклук след строителни действия. На вашето внимание публикуваме шест от най-търсените услуги за къртене.

  1. Къртене на стени и фасади – често в строителството се налага къртене на стени и фасади като ние екипа на Kyrti.com сме абсолютни специалисти в тези действия. С необходимите машини за изкъртване, пълно оборудване като ръкавици, маски, очила, кирки, лопати и т.н. остриета ние ще дойдем и ще свършим работата по най-добрия начин.
  2. Къртене на стари сгради и бетон – това е следващата особено търсена от нас услуга. Хората използват персоналът ни за събаряне на опасни козирки, сгради или стари къщи, на чието място искат да издигнат нови постройки.
  3. Къртене на подови настилки – този вид къртене е желан от много домакинства в страната. Подмяната на подовите настилки като фаянс, дюшеме и други представляват трудност за мнозина от вас и поради тази причина е добре да повикате на помощ фирма, която да изкърти и почисти парчетата от старите плочки.
  4. Почистване – това е един от особено важните моменти след къртене. Чистене и извозване са задължителни услуги особено при основен ремонти или събаряне на сгради. Ние от Kyrti.com разполагаме с различни по размер чували, в които ще съберем боклука и ще го натоварим на нашите камиони.
  5. Извозване на отпадъци – след като нашите къртачи почистят отпадъците и ги запечатват в чували, те ще ги извозят до сметището там където им е мястото. По този начин ще ви спестят време и нерви да се занимавате с тази пипкава и в известна степен сложна дейност.